«Διοίκηση σημαίνει πρόβλεψη», το γνωρίζει ο κ. Δακής;

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε σήμερα, από τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, ότι αναβάλλεται η διεξαγωγή της ειδικής συνεδρίασης του Π.Σ., για τον απολογισμό του Περιφερειάρχη και της Εκτελεστικής Επιτροπής για το έτος 2011.

Παρότι ο Καλλικράτης δεν θεωρεί την 31η Ιανουαρίου ως δεσμευτική ημερομηνία, για τον πρώτο χρόνο εγκατάστασης των περιφερειακών αρχών, προκαλεί εντύπωση, η αδυναμία της Περιφερειακής Αρχής, να ανταποκριθεί στα ελάχιστα απαιτούμενα του νέου θεσμού και σε προθεσμίες που η ίδια έθεσε.

Θα έπρεπε να θυμάται ο κ. Περιφερειάρχης το «μάθημα» προς το Π.Σ. του περιφερειακού συμβούλου κ. Σβώλη ( με το οποίο συμφωνούμε ως παράταξη ): «Διοίκηση σημαίνει πρόβλεψη».

Για μια ακόμα φορά, ο κ. Περιφερειάρχης μένει μετεξεταστέος. Το πρόβλημα όμως είναι ότι καταδικάζει στη στασιμότητα ολόκληρη την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Ελπίζουμε, τουλάχιστον, ότι όταν πραγματοποιηθεί η ειδική συνεδρίαση για τον απολογισμό, να προσκληθούν να συμμετάσχουν και τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής Διαβούλευσης, ως ο Νόμος ορίζει.

Ακολουθήστε τον Γιάννη

facebook.comflickr.comwww.google.compicasaweb.google.comgoogle.com/calendar

 

 

twitter.comvimeo.comyoutube.comwww.e-politikos.gr feedburner.com

Το πρόγραμμά μας
Το πρόγραμμά μας

Ραδιοφωνικό Σποτ

Eγγραφή στα νέα μέσω email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner