Το «νέο δόγμα» των ενόπλων δυνάμεων, προτείνει τη μεταφορά της 9Μ/Π Ταξιαρχίας Πεζικού της ΠΕ Φλώρινας

Ναούμ Χρήστος Φλώρινα 13-5-2013
Περιφερειακός Σύμβουλος
ΠΕ Φλώρινας

Μετά το σχέδιο Αθηνά ήρθε στο φως της δημοσιότητας η πρόταση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας βασιζόμενο στο «νέο δόγμα» των ενόπλων δυνάμεων, όπου προτείνεται η μεταφορά της 9Μ/Π Ταξιαρχίας Πεζικού στην Κοζάνη και ειδικότερα στις εγκαταστάσεις της II Ταξιαρχίας Υποστήριξης.
Η αφαιρετική πολιτική της κυβερνώσας εξουσίας για τη Φλώρινα συνεχίζεται και όλως τυχαίως δομές που καταργούνται στην ΠΕ Φλώρινας ενισχύουν την ΠΕ Κοζάνης. Ο υδροκεφαλισμός του κράτους των Αθηνών μεταφέρεται πλέον στα μεγαλύτερα αστικά περιφερειακά κέντρα. Οι μικρές περιφερειακές ενότητες υφίστανται μια διαδικασία αφαίμαξης και οι εκπρόσωποι μας αρκούνται στο να τσουγγρίζουν αυγά στα φυλάκια.
Η ΠΕ Φλώρινας μέρα με τη μέρα συρρικνώνεται σε δομές, η πλειοψηφία της περιφερειακής διοίκησης απούσα, απλός δέκτης επιζήμιων πολιτικών για τον τόπο.
Επιτέλους, τί άλλο ακόμα πρέπει να γίνει σε αυτόν τον τόπο για να αντιδράσουν συντεταγμένα – δυναμικά – αυτοί που εξέλεξε ο λαός για να προασπιστούνε την προοπτική του και να πούνε ένα ΟΧΙ …. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ….

Ακολουθήστε τον Γιάννη

facebook.comflickr.comwww.google.compicasaweb.google.comgoogle.com/calendar

 

 

twitter.comvimeo.comyoutube.comwww.e-politikos.gr feedburner.com

Το πρόγραμμά μας
Το πρόγραμμά μας

Ραδιοφωνικό Σποτ

Eγγραφή στα νέα μέσω email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner