Αισιοδοξία και Χαμόγελα στον συνδυασμό Αρχή… ζουμε μαζί

image

«Καλή αφετηρία για την δεύτερη Κυριακή, το αποτέλεσμα»

Αισιοδοξία και χαμόγελα επικρατούσαν στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Αρχή… ζουμε μαζί» όπου βρέθηκαν χθες Δευτέρα όλοι οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι μετά από πρόσκληση του Επικεφαλής του Συνδυασμού Γιάννη Παπαϊορδανίδη για να αξιολογήσουν το αποτέλεσμα και να καθορίσουν την τακτική της τελευταίας προεκλογικής εβδομάδας.

Μηνύματα Νίκης έφεραν όλοι οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι από όλα τα μέρη της Δυτικής Μακεδονίας.
Μετά την ανάλυση των αποτελεσμάτων και την ανταλλαγή απόψεων ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιάννης Παπαϊορδανίδης δήλωσε ότι τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στο συνδυασμό μας για το πρόγραμμα και τις θέσεις μας.

Η εμπιστοσύνη αυτή μας δίνει δύναμη και μας φορτώνει με ευθύνες για να συνεχίσουμε πιο αποφασιστικά την προσπάθεια που ξεκινήσαμε.

Η μάχη της άλλης Κυριακής χρειάζεται την ενότητα όλων. Απομένει άλλη μια εβδομάδα, όπου θα πρέπει όλοι μας να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, με σύνεση, πολιτικό πολιτισμό και χωρίς τυμπανοκρουσίες με στόχο τη νίκη, τη νίκη του τόπου μας, τη νίκη των πολιτών.  Προχωράμε με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.  Με πίστη στις δυνατότητες της Δυτικής Μακεδονίας. 

Με εμπιστοσύνη στους πολίτες μας.

Κλείνοντας ο Γιάννης Παπαϊορδανίδης κάλεσε τον συνυποψήφιό του σε ουσιαστικό και ειλικρινή διάλογο μακριά από ανούσιους μονόλογους που δεν προσφέρουν τίποτε ούτε στην κοινωνία ούτε στους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας.

 

Ακολουθήστε τον Γιάννη

facebook.comflickr.comwww.google.compicasaweb.google.comgoogle.com/calendar

 

 

twitter.comvimeo.comyoutube.comwww.e-politikos.gr feedburner.com

Το πρόγραμμά μας
Το πρόγραμμά μας

Ραδιοφωνικό Σποτ

Eγγραφή στα νέα μέσω email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner