ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΪΟΡΔΑΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΪΟΡΔΑΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

 Σας Ευχαριστώ από καρδιάς. Γιατί σε αντίξοες συνθήκες, οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας, για μια ακόμη φορά, αποδείξατε την ωριμότητά σας. Δώσατε το παρόν για να στηρίξετε το δικό σας μέλλον. Το μέλλον των παιδιών μας. Δώσατε το παρόν όχι μόνο σήμερα, αλλά όλο αυτό το διάστημα, σε αυτόν τον ωραίο αγώνα για να πείσουμε ότι μπορούμε καλύτερα.

 

Φίλες και φίλοι 

Κατανοώ όμως απόλυτα και την αγανάκτηση των πολιτών που εκδηλώθηκε με την ψήφο τους ή ακόμη και με την αποχή από την εκλογική διαδικασία.

Κατανοώ λοιπόν την οργή των ανέργων, των νέων που με εξαιρετικές σπουδές βρίσκουν πόρτες κλειστές, των χαμηλόμισθων, των χαμηλοσυνταξιούχων και όλων εκείνων που ανεξάρτητα από το επάγγελμά τους, δυσκολεύονται να συντηρήσουν την οικογένειά τους.

Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα λύσω τα προβλήματα αυτά με ένα μαγικό ραβδί. Θα ήταν ανόητο.

Μπορώ όμως να υποσχεθώ ότι, έχοντας όλους εσάς στο μυαλό και στην καρδιά μου, θα αγωνιστώ μαζί με τους συνεργάτες μου, με όπλο τη δύναμη που θα μας δώσει η ψήφος σας, για να κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή στην εικόνα της Περιφέρειάς μας: από περιοχή της υπανάπτυξης και της εγκατάλειψης, να την καταστήσουμε, εκμεταλλευόμενοι τα συγκριτικά πλεονεκτήματά της, περιοχή της ανάπτυξης και της ευημερίας.

Να φέρουμε την ελπίδα και την αισιοδοξία για το αύριο:

 

Στηρίζοντας την επιχειρηματικότητα και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων σε καινοτόμες ιδέες

 

Στηρίζοντας τις πρωτοβουλίες των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας που θα φέρουν τη μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία στα προϊόντα τους και θα αυξήσουν το εισόδημά τους

Ενισχύοντας τις κοινωνικές υποδομές, την Υγεία και την Παιδεία

 

Διεκδικώντας δυναμικά αυτά που δικαιούμαστε

Με το πρόγραμμά μας, με πίστη στο όραμά μας, θέληση και όρεξη για δουλειά, μα πάνω από όλα με διαφάνεια και σεβασμό σε κάθε Ευρώ του Έλληνα πολίτη:

 

ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ

 

Ακολουθήστε τον Γιάννη

facebook.comflickr.comwww.google.compicasaweb.google.comgoogle.com/calendar

 

 

twitter.comvimeo.comyoutube.comwww.e-politikos.gr feedburner.com

Το πρόγραμμά μας
Το πρόγραμμά μας

Ραδιοφωνικό Σποτ

Eγγραφή στα νέα μέσω email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner