Αρχή ...Ζουμε Μαζί - Για μια Δυτική Μακεδονία ΤΟΠΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

Αρχή ...Ζουμε Μαζί

Σχεδιασμός τουριστικής πολιτικής για την περιοχή, που θα αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα (φυσικό περιβάλλον – μνημεία), θα συνδέει τους παραγωγικούς τομείς (τοπικά προϊόντα, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες), θα δίνει έμφαση σε όλες τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού, με στόχο να γίνει η Δυτική Μακεδονία προορισμός υψηλής ζήτησης όλο το χρόνο.

Πρέπει όλη η Δυτική Μακεδονία να δει τα απτά αποτελέσματα της ορθολογικής και με σεβασμό στο περιβάλλον ανάπτυξης του τουρισμού.

 

  • Διαρκής και σε σύγχρονες βάσεις προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας με μετρήσιμα αποτελέσματα, ώστε να υπάρχει διαφάνεια στη διάθεση των πόρων και στην επίτευξη του αποτελέσματος.
  • Δημιουργία ενιαίας τουριστικής ταυτότητας για τη Δυτική Μακεδονία με την υλοποίηση ενός πρότυπου τουριστικού περιφερειακού χάρτη που θα αναδεικνύει το σύνολο των τουριστικών πόλων της Περιφέρειας.
  • Δημιουργία και στελέχωση, σε συνεργασία με τους Δήμους, τους τουριστικούς φορείς αλλά και ιδιώτες, γραφείων τουριστικής πληροφόρησης και πώλησης τοπικών προϊόντων, που θα λειτουργούν όλο το χρόνο σε καθημερινή βάση.
  • Δημιουργία και εφαρμογή τοπικού συμφώνου ποιότητας σε όλες της τουριστικού ενδιαφέροντος παρεχόμενες υπηρεσίες στην περιοχή.
  • Δημιουργία νέων και εκσυγχρονισμός υφιστάμενων μουσείων.
  • Ήπιες παρεμβάσεις για την τουριστική ανάδειξη και αξιοποίηση των ορεινών όγκων.
  • Ανάπτυξη ποιοτικών τουριστικών πακέτων και ενίσχυση των ειδικών μορφών τουρισμού (Θρησκευτικός / προσκυνηματικός τουρισμός)

Ακολουθήστε τον Γιάννη

facebook.comflickr.comwww.google.compicasaweb.google.comgoogle.com/calendar

 

 

twitter.comvimeo.comyoutube.comwww.e-politikos.gr feedburner.com

Το πρόγραμμά μας
Το πρόγραμμά μας

Ραδιοφωνικό Σποτ

Eγγραφή στα νέα μέσω email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner