Αρχή ...Ζουμε Μαζί - Για να δημιουργήσουμε ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Αρχή ...Ζουμε Μαζί - Για να δημιουργήσουμε ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Δεν μπορεί να υπάρξει βιώσιμη ανάπτυξη χωρίς αξιοπρεπή εργασία για όλους και χωρίς ένα σύγχρονο κοινωνικό κράτος, και κανένα κοινωνικό κράτος δεν είναι οικονομικά βιώσιμο χωρίς την πλήρη και αξιοπρεπή εργασία.

Βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της τοπικής οικονομίας και αναδιάρθρωση της παραγωγικής δομής.

Δημιουργία ειδικού προγράμματος ανασυγκρότησης φθίνουσων περιοχών με παρεμβάσεις που θα έχουν ως βασικό αποτέλεσμα την αύξηση της απασχόλησης και τη μείωση της ανεργίας.

Προώθηση έργων, με βάση τις δημιουργούμενες θέσεις απασχόλησης, τόσο κατά την κατασκευή τους όσο και κατά τη λειτουργία τους.

Ανάπτυξη του τομέα της κοινωνικής οικονομίας και απασχόληση ειδικών κατηγοριών ανέργων (ΑμεΑ, άνεργοι πλησίον της σύνταξης κλπ), στο πλαίσιο υλοποίησης προγραμμάτων κοινωνικής εργασίας.

Δημιουργία περιφερειακού συμβουλίου για την απασχόληση που θα σχεδιάζει και θα συντονίζει την υλοποίηση ετήσιων περιφερειακών σχεδίων δράσης για την ανάπτυξη της απασχόλησης.

Δημιουργία κοινωνικών συμβολαίων απασχόλησης με συμμετοχή εργοδοτών και εργαζομένων, στο πλαίσιο ολοκληρωμένων παρεμβάσεων για την ενίσχυση της απασχόλησης.

Ακολουθήστε τον Γιάννη

facebook.comflickr.comwww.google.compicasaweb.google.comgoogle.com/calendar

 

 

twitter.comvimeo.comyoutube.comwww.e-politikos.gr feedburner.com

Το πρόγραμμά μας
Το πρόγραμμά μας

Ραδιοφωνικό Σποτ

Eγγραφή στα νέα μέσω email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner