ΚΡΟΥΣΟΡΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΡΟΥΣΟΡΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ο Κρουσοράτης Δημήτρης γεννήθηκε στο Αρμενοχώρι Φλώρινας το 1968.
Είναι παντρεμένος με την Θεοδώρου Μαρία , Έμπορο, που κατάγεται από την Φλώρινα, και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, το Τραϊανό και τη Σοφία (8 και 7 ετών αντίστοιχα).
Σπούδασε στην Σχολή Διοίκησης Οικονομίας (Τμήμα Λογιστών) Τ.Ε.Ι. Δ. Μακεδονίας και ολοκληρώνει τις Μεταπτυχιακές του σπουδές στην Εκπαίδευση Ενηλίκων του Ε.ΑΠ.
Από το 01/01/1992 εργάζεται στην βιομηχανία ΦΑΓΕ ΑΕ.(η οποία δραστηριοποιείτε στην Μακεδονία ) ως λογιστής μέχρι την 04/06/2007 οπότε και διορίζετε (05/06/2007) στο Δήμο Μελίτης για την τήρηση του Διπλογραφικού . Παράλληλα έχει εργαστεί ως εκπαιδευτής για πολλά εξάμηνα σε Δημόσια Ι.ΕΚ. και σε Κ.Ε.Κ.
Ο Κρουσοράτης Δημήτρης είναι μέλος του Δ.Σ. Πολιτιστικού Συλλόγου Αρμενοχωρίου , όπου και διατέλεσε Πρόεδρος για τέσσερα χρόνια ,ασχολήθηκε και με τον αθλητισμό ως μέλος του Δ/Σ (του ΗΡΑΚΛΗ Αρμενοχωρίοου για δύο χρόνια).
Η πολιτική του δράση ξεκίνησε ως Μέλος της Τοπικής οργάνωσης ΠΑ.ΣΟ.Κ Αρμενοχωρίου όπου διατέλεσε Γραμματέας για δέκα χρόνια ,και μέλος Τ.Ο Δήμου Φλώρινας για δύο χρόνια, επίσης μετείχε στα συνέδρια, ως σύνεδρος, τέσσερις φορές.

Ακολουθήστε τον Γιάννη

facebook.comflickr.comwww.google.compicasaweb.google.comgoogle.com/calendar

 

 

twitter.comvimeo.comyoutube.comwww.e-politikos.gr feedburner.com

Το πρόγραμμά μας
Το πρόγραμμά μας

Ραδιοφωνικό Σποτ

Eγγραφή στα νέα μέσω email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner