ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ

image

«ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ Η ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ
Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΪΟΡΔΑΝΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ».

Η μεγάλη παρουσία του κόσμου και η θερμή υποδοχή που κυριάρχησε σε όλη την περιοδεία του Γιάννη Παπαϊορδανίδη στη Δυτική Μακεδονία, προμηνύουν τη μεγάλη Νίκη της παράταξης την 7η Νοέμβρη. «Τα μηνύματα από ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία, από τα Γρεβενά, την Καστοριά, τη Φλώρινα και την Κοζάνη είναι μηνύματα της μεγάλης νίκης του συνδυασμού «Αρχή…Ζουμε Μαζί». Της νίκης της Δυτικής Μακεδονίας και των Δυτικομακεδόνων. Η δικιά σας Νίκη» τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιάννης Παπαϊορδανίδης χθες το βράδυ από τη Φλώρινα, όπου πραγματοποίησε την κεντρική του προεκλογική ομιλία στο ξενοδοχείο «Λύγκος».

«Πήγαμε επί τόπου στις λιγνιτικές μονάδες, στις αγροτικές περιοχές του τόπου μας, επισκεφθήκαμε τον εμπορικό κόσμο της Δυτικής Μακεδονίας, μιλήσαμε με δεκάδες εργαζόμενους της ΔΕΗ, με παραγωγούς, με αγρότες, με επιχειρηματίες, με νοικοκυρές, νέους και ηλικιωμένους», είπε ο κ. Παπαϊορδανίδης. «Είδαμε στα μάτια τους τον κόπο τους, αλλά και την αγωνία τους για το μέλλον του τόπου, για το μέλλον των παιδιών μας. Είδαμε όμως και την πίστη και την αισιοδοξία τους ότι τώρα με τη δική μας προσπάθεια ως αιρετή περιφερειακή αρχή, ο μόχθος τους θα ανταμειφθεί. Για αυτούς τους ανθρώπους αξίζει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Με την εμπιστοσύνη τους θα τους δικαιώσουμε».
«Η Δυτική Μακεδονία σήμερα από τη Φλώρινα, έδωσε το μήνυμα της αισιοδοξίας. Έδωσε το μήνυμα της Νίκης της Κυριακής. Της Νίκης του λαού της Δυτικής Μακεδονίας.
Τα ψέματα τελειώνουν την Κυριακή και η απάντηση που θα πάρουν από τη Δυτική Μακεδονία θα αφήσει άφωνους, όλους εκείνους που ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ στην αιρετή περιφερειακή αυτοδιοίκηση, και γι’ αυτό καταψήφισαν τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. Όλους εκείνους που εδώ και τέσσερα χρόνια δεν έπραξαν απολύτως τίποτα.
Εμείς πιστευτούμε πως ως Δυτική Μακεδονία, ποτέ δεν μας έλειψαν οι δυνατότητες. Μας έλειψε όμως το σχέδιο που θα αξιοποιήσει και θα αναδείξει όλα τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα και κυρίως θα ενώσει και θα ενεργοποιήσει τις αστείρευτες ανθρώπινες δυνάμεις του τόπου μας.
Για μένα λοιπόν αυτό θα είναι το μεγάλο στοίχημα.
Σχεδιάζουμε, προγραμματίζουμε, υλοποιούμε, ενεργοποιώντας κάθε ανθρώπινη δύναμη που διαθέτουμε.
Βγαίνουμε όλοι μαζί μπροστά.
Αρχίζουμε Μαζί, προχωρούμε Μαζί, πετυχαίνουμε Μαζί.

Ακολουθήστε τον Γιάννη

facebook.comflickr.comwww.google.compicasaweb.google.comgoogle.com/calendar

 

 

twitter.comvimeo.comyoutube.comwww.e-politikos.gr feedburner.com

Το πρόγραμμά μας
Το πρόγραμμά μας

Ραδιοφωνικό Σποτ

Eγγραφή στα νέα μέσω email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner