ΜΕΝΤΕΣΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΜΕΝΤΕΣΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

Η Ελένη Μεντεσίδου Πινίδου γεννήθηκε τον Σεπτέμβρη του 1958 στο Δρέπανο, του Δήμου Ελλησπόντου, από οικογένεια προσφύγων ποντιακής καταγωγής. Είναι το πρώτο από τα τρία παιδιά του Παναγιώτη και της Δέσποινας Μεντεσίδη.
Τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο Δρεπάνου και στη συνέχεια αποφοίτησε από το εξατάξιο Γυμνάσιο Θηλέων Κοζάνης το 1976. Συνέχισε τις σπουδές της στη Μέση Επαγγελματική Σχολή Κοζάνης, όπου πήρε το πτυχίο τμήματος Λογιστών.
Από το 1977 εργάζεται στον ΟΑΕΔ, όπου υπήρξε και Δ/ντρια του Κέντρου Προώθησης Απασχόλησης – ΚΠΑ, μέχρι και τον Ιανουάριο του 2005. Διετέλεσε μέλος της Επιτροπής του Νόμου 1648, από το 1996 έως το 2001, για τοποθετήσεις προστατευόμενων του Νόμου (ΑΜΕΑ – Πολυτέκνων – Αναπήρων Πολέμου κ.λ.π.) στο Δημόσιο και στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα.
Υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου υπαλλήλων του ΟΑΕΔ, Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας το 1995 έως το 2001. Δραστηριοποιήθηκε στο τομέα της Παράδοσης και του Πολιτισμού ως μέλος του χορωδιακού τμήματος της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης.
Εκλεγμένη Νομαρχιακή Σύμβουλος με το Συνδυασμό «ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ» στην Πρώτη Γραμμή από το 2006.
Είναι παντρεμένη με τον οδοντίατρο Πινίδη Γεώργιο, που κατάγεται από τον Τετράλοφο του Δήμου Ελλησπόντου. Ζουν στην Κοζάνη και έχουν δυο γιους, τον Πέτρο πτυχιούχο Ιατρικής Α.Π.Θ. και τον Παναγιώτη Πολιτικό Μηχανικό Δ.Π.Θ.

Ακολουθήστε τον Γιάννη

facebook.comflickr.comwww.google.compicasaweb.google.comgoogle.com/calendar

 

 

twitter.comvimeo.comyoutube.comwww.e-politikos.gr feedburner.com

Το πρόγραμμά μας
Το πρόγραμμά μας

Ραδιοφωνικό Σποτ

Eγγραφή στα νέα μέσω email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner