Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΪΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

http://www.papaiordanidis.gr/node/291/edit

«ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ»

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιάννης Παπαϊορδανίδης επισκέφθηκε την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010, την πόλη της Καστοριάς και την ευρύτερη περιοχή, όπου ήρθε σε επαφή και συζήτησε με τους κατοίκους, διαβεβαιώνοντάς τους ότι οι υψηλές προσδοκίες της Καστοριάς από το συνδυασμό «Αρχή…ζουμε μαζί» θα γίνουν πράξη.

Μέσα σε κλίμα ευχών και προσδοκίας, ο κ. Παπαϊορδανίδης κάλεσε τους πολίτες να επιλέξουν την ουσία αντί της επικοινωνίας. Υπογράμμισε ακόμη πως ανταποκρινόμενοι στην απαίτηση της κοινωνίας, συνεργαζόμαστε και δουλεύουμε με όλες τις ικανές δυνάμεις, που θέλουν και μπορούν να πάνε τον τόπο μας μπροστά.
Ο Νομός της Καστοριάς μπορεί να αποτελέσει τόπο βιώσιμης ανάπτυξης, που θα κρατάει τους ανθρώπους του και θα τους δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για να κτίσουν εδώ το μέλλον τους.

«Αρχή …Ζουμε Μαζί» μεθοδικά, δυναμικά και αποτελεσματικά για μια νέα αναπτυξιακή πορεία, που θα καθιερώσει το Νομό Καστοριάς ως:

  • Εμπορικό κόμβο της χώρας μας στα Νοτιοδυτικά Βαλκάνια
  • Τόπο απασχόλησης για Όλους
  • Πρότυπο παροχής ποιοτικών υπηρεσιών υγείας για τους πολίτες του
  • Διεθνές επιχειρηματικό κέντρο γουνοποιίας
  • Δυναμικό κέντρο γεωργικής και κτηνοτροφικής παραγωγής προϊόντων με ποιοτικές προδιαγραφές
  • Τόπο προορισμού υψηλής ζήτησης όλο το χρόνο με αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων (φυσικό περιβάλλον – Ιστορία – Πολιτισμός), διασύνδεση των παραγωγικών τομέων (οικολογικά τοπικά προϊόντα, εμπόριο γούνας), έμφαση σε όλες τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού
  • Παράδειγμα συνετής διαχείρισης των φυσικών πόρων και σωστής περιβαλλοντικής πρακτικής

Στόχος μας είναι να γίνει η Καστοριά ένας νομός πρότυπο πολύπλευρης και βιώσιμης ανάπτυξης με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

Ακολουθήστε τον Γιάννη

facebook.comflickr.comwww.google.compicasaweb.google.comgoogle.com/calendar

 

 

twitter.comvimeo.comyoutube.comwww.e-politikos.gr feedburner.com

Το πρόγραμμά μας
Το πρόγραμμά μας

Ραδιοφωνικό Σποτ

Eγγραφή στα νέα μέσω email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner