Περιοδεία του Γιάννη Παπαϊορδανίδη στην Εορδαία (10-06-2010)

Περιοδεία στην Εορδαία (10-06-2010)

«Όραμά μας είναι να ενώσουμε, να χτίσουμε και να πάμε μπροστά μαζί με τους πολίτες, τη Δυτική Μακεδονία.» δήλωσε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης στη Δυτική Μακεδονία Γιάννης Παπαϊορδανίδης, κατά τη διάρκεια της χθεσινής του προεκλογικής περιοδείας στην Εορδαία.

Ο κ .Παπαϊορδανίδης συνοδευόμενος από την κα Βέττα Σπόντη, υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη στην Κοζάνη και τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «Αρχή…Ζουμε Μαζί», επισκέφθηκε διάφορες υπηρεσίες της Πτολεμαΐδας, όπως τα Πολυιατρεία του ΙΚΑ και της ΔΕΗ, τράπεζες, τις διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ, τη ΔΕΤΗΠ, την Δ.Ο.Υ., το Αστυνομικό τμήμα, αλλά και την πυροσβεστική.

Ο κ. Παπαϊορδανίδης επισκέφθηκε επίσης το απόγευμα της ίδιας ημέρας και Δ.Δ. της Εορδαίας όπως η Ασβεστόπετρα, το Προάστειο, ο Πεντάβρυσος, αλλά και ο Περδίκκας, όπου συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, επισημαίνοντας ότι «Στις εκλογές αυτές, δεν ψηφίζουμε υπέρ ή κατά του Μνημονίου. Ψηφίζουμε για το πώς θέλουμε να γίνει ο τόπος μας τα επόμενα χρόνια.

Αυτό δεν το ξεχνάνε όσοι προσπαθούν να μας πείσουν πως το μεγάλο δίλημμα σ΄ αυτές τις εκλογές είναι το αν είμαστε υπέρ ή κατά του μνημονίου. Το χρησιμοποιούν διότι δεν έχουν πραγματικά καμιά πρόταση για το παρόν και το μέλλον της Δυτικής Μακεδονίας. Μέσα απ΄ την άρνηση, πασχίζουν να κρύψουν πως τελικά δεν ενδιαφέρονται για τον τόπο αλλά για τη δική τους πολιτική επιβίωση. Αυτό όμως εμάς δεν μας αφορά. Δεν αφορά κανέναν πολίτη της Δυτικής Μακεδονίας.»

«Η περιφερειακή ανάπτυξη είναι μονόδρομος, είπε ο κ. Παπαϊορδανίδης, τονίζοντας ότι προϋποθέτει όμως και ισχυρά υποκείμενα, ισχυρούς δηλαδή αποκεντρωμένους θεσμούς.»
«Με τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, είπε, κάνουμε το γενναίο και μεγάλο βήμα, δημιουργώντας τους θεσμούς.»

Ακολουθήστε τον Γιάννη

facebook.comflickr.comwww.google.compicasaweb.google.comgoogle.com/calendar

 

 

twitter.comvimeo.comyoutube.comwww.e-politikos.gr feedburner.com

Το πρόγραμμά μας
Το πρόγραμμά μας

Ραδιοφωνικό Σποτ

Eγγραφή στα νέα μέσω email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner