ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

image

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Νίκου Σαμαρά
Υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου Ν. Φλώρινας

Γεννήθηκε στο Βαρικό Φλώρινας το 1958. Αποφοίτησε από το ιστορικό 6τάξιο Γυμνάσιο του Τσοτυλίου το 1976 και την ίδια χρονιά μετά από Πανελλαδικές εξετάσεις εισήχθη στην ιατρική σχολή του Α.Π. Θεσσαλονίκης. Είναι πτυχιούχος ιατρικής από το τέλος του 1982 και μετά το πέρας της υπηρεσίας υπαίθρου ειδικεύτηκε επί 5ετία στην Ορθοπαιδική στο Νοσοκομείο Ασκληπιείο Αθηνών. Επί 4μηνο εξειδικεύθηκε στην Ορθοπαιδική «Μικροχειρουργική» στο ερευνητικό κέντρο «Θ. Γαροφαλίδης» του Νοσοκομείου Κ.Α.Τ. Αθηνών.
Κατά την διάρκεια της φοιτητικής του ζωής, συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα, ζώντας την πρώτη μεταδικτατορική περίοδο, οπότε και ανεπτύχθη έντονα . (Ανατροπή του ν. 815 για την ανώτατη παιδεία κλπ.).
Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως Δόκιμος Αξιωματικός από το 1983 έως το τέλος του 1985 σε μονάδες του Έβρου και στο Στρατιωτικό νοσοκομείο του Α΄ Σώματος Στρατού στην Κοζάνη.
Από το τον Ιανουάριο του 1997 εργάζεται στο ορθοπαιδικό τμήμα του Νοσοκομείου Πτολεμαίδος με τον βαθμό του επιμελητή.
Είναι μέλος Επιστημονικών Εταιρειών – Ελληνικών και Διεθνών - , όπως η Πανελλήνια Εταιρεία Ορθοπαιδικών Χειρουργών(E.E.X.O.T.), η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Αρθροσκόπησης και Αθλητικών Κακώσεων (ESSKA), το αρθροσκοπικό το τμήμα της Ε.Ε.Χ.Ο.Τ. κλπ.
Έχει συμμετάσχει σε πλήθος ελληνικών και διεθνών συνεδρίων και σεμιναρίων, (Αμερική, Ιταλία, Γερμανία, Φινλανδία κλπ.) και έχει ανακοινώσει περισσότερες από 80 επιστημονικές εργασίες.
Διετέλεσε γραμματέας της επιστημονικής επιτροπής του νοσοκομείου Πτολεμαίδος επί 2ετία (2000- 2002) και εκπρόσωπος των Ιατρών του Νοσοκομείου Πτολεμαίδος στην Ε.Ι.Ν.ΔΥ.Μ.(συνδικαλιστικό όργανο).
Νομαρχιακός σύμβουλος Ν. Φλώρινας την 4ετία 1998-2002
Αντιπρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου την 2ετία 2001-2002
Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου του νομού Φλώρινας την 4ετία 2003-2006
Νομαρχιακός σύμβουλος του νομού Φλώρινας από το 2007 μέχρι σήμερα.
Είναι παντρεμένος με την Παπαδοπούλου Ελένη Υπάλληλο στην Δ.Ε.Η. και έχει δύο παιδιά 18 και 15 ετών.

Ακολουθήστε τον Γιάννη

facebook.comflickr.comwww.google.compicasaweb.google.comgoogle.com/calendar

 

 

twitter.comvimeo.comyoutube.comwww.e-politikos.gr feedburner.com

Το πρόγραμμά μας
Το πρόγραμμά μας

Ραδιοφωνικό Σποτ

Eγγραφή στα νέα μέσω email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner