Ας σταματήσει ο κ. Δακής να κρύβεται στο Διοικητήριο της Ν.Α. Κοζάνης

Ας σταματήσει ο κ. Δακής να κρύβεται στο Διοικητήριο της Ν.Α. Κοζάνης

Το εμπορικό κέντρο της πόλης της Πτολεμαΐδας επισκέφθηκε την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιάννης Παπαϊορδανίδης, όπου συζήτησε με τους εμπόρους για τα πραγματικά προβλήματα που δυσχεραίνουν καθημερινά την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους.

Μέσα σε αυτή τη συγκυρία, υπογράμμισε ο κ. Παπαϊορδανίδης, η εξωστρέφεια, η καινοτομία, η ποιότητα και ο τεχνολογικός εκσυγχρονισμός αποτελούν ισχυρά όπλα που μπορούν πραγματικά να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα της τοπικής οικονομίας, με αρωγό και συμπαραστάτη μια «έξυπνη» Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο Γιάννης Παπαϊορδανίδης πραγματοποίησε ομιλία στο Άργος Ορεστικό, όπου για μια ακόμη φορά αναφέρθηκε στη μεταρρύθμιση που συντελείται με τον «Καλλικράτη», τονίζοντας ότι με το νέο θεσμό της περιφερειακής αυτοδιοίκησης, με άξονα τη διαφάνεια στη λήψη αποφάσεων και στον τρόπο διάθεσης των χρημάτων, μπορούμε να χτίζουμε τα θεμέλια για μια περιφερειακή αυτοδιοίκηση που υπηρετεί τον πολίτη, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες. Διεκδικούμε επεσήμανε ο κ. Παπαϊορδανίδης, για τη νέα περιφερειακή αυτοδιοίκηση τη μεταβίβαση από τη Γενική Κυβέρνηση επιπρόσθετων αρμοδιοτήτων και αντίστοιχα πόρων και δεσμευόμαστε για την ισόρροπη διάθεσή τους σε κάθε περιφερειακή ενότητα, με σκοπό τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και τη μείωση των ενδοπεριφερειακών ανισοτήτων.

Ο Γιάννης Παπαϊορδανίδης προκάλεσε για μια ακόμη φορά τον απερχόμενο Νομάρχη, κ. Δακή, αντί να κρύβεται στο Διοικητήριο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης, να απολογηθεί έναντι των πολιτών για τον τρόπο διάθεσης των χρημάτων του Τοπικού Πόρου Ανάπτυξης, θέτοντας το ακόλουθο ερώτημα: Ποιο μεγάλο έργο υλοποιήθηκε με χρήματα του Τοπικού Πόρου, από τον κ. Δακή, που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών και κυρίως να δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας;

Ακολουθήστε τον Γιάννη

facebook.comflickr.comwww.google.compicasaweb.google.comgoogle.com/calendar

 

 

twitter.comvimeo.comyoutube.comwww.e-politikos.gr feedburner.com

Το πρόγραμμά μας
Το πρόγραμμά μας

Ραδιοφωνικό Σποτ

Eγγραφή στα νέα μέσω email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner