ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΑΡΙΑ

ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΑΡΙΑ

Η Μαρία Θεοχάρη- Σελεμίδου γεννήθηκε στο Βόλο το 1967.
Η οικογένειά της κατάγεται από το Βόλο και το Νευροκόπι Δράμας. Είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Σελεμίδη, Μηχανικό Αυτοκινήτων & ωρομίσθιο εκπαιδευτικό στο ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ Φλώρινας, πρόεδρο του Συλλόγου Μηχανικών Αυτοκινήτων Φλώρινας και αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Φλώρινας, που κατάγεται από τον Πολυπλάτανο του Δήμου Κάτω Κλεινών. Έχουν αποκτήσει τρία παιδιά τον Αντώνη, τη Δήμητρα και το Σταύρο (17, 13 και 10 ετών αντίστοιχα).
Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Βόλου και σπούδασε Δασκάλα στην Παιδαγωγική Ακαδημία Λάρισας, από όπου και αποφοίτησε το 1988. Στη συνέχεια πήρε το πτυχίο του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Παιδαγωγική Σχολή Φλώρινας) το 2001.
Από το 1988 εργάστηκε σε διάφορους τομείς του ιδιωτικού τομέα, στη ΝΕΛΕ και στα ΙΕΚ Φλώρινας , μέχρι το 1998, οπότε και διορίστηκε ως δασκάλα. Έχει εργαστεί σε Δημοτικά σχολεία του Πειραιά, της Καστοριάς, στον Άγιο Γερμανό, στο Ανταρτικό, στο Νέο Καύκασο Φλώρινας και τα τελευταία τρία χρόνια στο Δ.Σ. του Κρατερού Φλώρινας.
Παράλληλα με την εκπαιδευτική της διαδρομή δραστηριοποιείται σε τομείς πολιτιστικού ενδιαφέροντος συμμετέχοντας σε θεατρικά σχήματα, Χορωδίες κ.ά.
Εκλέχθηκε τρεις φορές (2005 – 2011) τακτικό μέλος, στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας. Είναι μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της ΠΑΣΚ εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας.
Η πολιτική της δράση ξεκίνησε το 2007, ως Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο Δήμο Φλώρινας και προέκυψε από την ανάγκη για κοινωνική προσφορά, αλλά και από την πεποίθηση ότι ο τόπος στον οποίο ζούμε, εμείς και τα παιδιά μας μπορεί να αλλάξει.
Θέλουμε και μπορούμε να αλλάξουμε το πρόσωπο της Φλώρινας και της Δυτικής Μακεδονίας με Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας το Γιάννη Παπαϊορδανίδη

Ακολουθήστε τον Γιάννη

facebook.comflickr.comwww.google.compicasaweb.google.comgoogle.com/calendar

 

 

twitter.comvimeo.comyoutube.comwww.e-politikos.gr feedburner.com

Το πρόγραμμά μας
Το πρόγραμμά μας

Ραδιοφωνικό Σποτ

Eγγραφή στα νέα μέσω email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner