Θερμή υποδοχή στον Γιάννη Παπαϊορδανίδη από τους κατοίκους της Εορδαίας (19-10-2010)

Θερμή υποδοχή  στον Γιάννη Παπαϊορδανίδη από τους κατοίκους της Εορδαίας (19-10-

Παράσταση νίκης έδωσε χθες το βράδυ η Εορδαία στον Γιάννη Παπαϊορδανίδη, που επισκέφθηκε την Άρδασσα, την Κρυόβρυση, την Αναρράχη και το Εμπόριο. Οι κάτοικοι συνάντησαν με ιδιαίτερη χαρά τον κ. Παπαϊορδανίδη, ο οποίος συνοδευόταν από τον Ιορδάνη Ανδρεάδη, αλλά και τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «Αρχή…ζουμε μαζί.»

Ο κ. Παπαϊορδανίδης, συζητώντας με τους κατοίκους των Δημοτικών Διαμερισμάτων, αναφέρθηκε στο ζήτημα της ΔΕΗ, αλλά και της ανεργίας, τόνισε πως με τη ΔΕΗ να μειώνει δραματικά τις προσλήψεις της, τον επιχειρηματικό τομέα να γνωρίζει κάμψη, τις παραγωγικές μας δραστηριότητες να φθίνουν καθημερινά, ήταν φυσικό και επόμενο οι νέοι μας να βρεθούν μπροστά σ’ ένα αδιέξοδο. Ένα αδιέξοδο που δεν δικαιολογείται από τα χρήματα που δόθηκαν στην περιοχή μας, είτε από ευρωπαϊκούς είτε από εθνικούς πόρους, χάρη στα οποία αποκτήσαμε ικανοποιητικές υποδομές.

Δικαιολογείται όμως από την έλλειψη ολοκληρωμένου και σοβαρού σχεδίου και από την αδυναμία ορισμένων να αξιοποιήσουν και να αναδείξουν όλα τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα και, κυρίως, να ενώσουν και να ενεργοποιήσουν τις αστείρευτες ανθρώπινες δυνάμεις του τόπου μας. Ο κ. Παπαϊορδανίδης μεταξύ άλλων τόνισε πως είναι άμεσης ανάγκης η λειτουργία της 5ης Μονάδας, καθώς θα δώσει θέσεις απασχόλησης στην περιοχή.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας αναφέρθηκε και στο δρόμο Δυτικής Εορδαίας επισημαίνοντας τον αναπτυξιακό του χαρακτήρα, αφού θα μπορεί να συνδέσει τη Δυτική Εορδαία με την υπόλοιπη περιοχή.

Επίσης κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τους κατοίκους της Εορδαίας ο κ. Παπαϊορδανίδης, μίλησε για τα τοπικά προϊόντα της περιοχής, τονίζοντας ότι στόχος είναι ο σχεδιασμός μιας στρατηγικής για την εφαρμογή νέων προτάσεων για την εναλλαγή των καλλιεργειών, οι οποίες θα τονώσουν οικονομικά τον παραγωγό και θα εισάγουν στην αγορά νέα προϊόντα, ενώ αναφέρθηκε στην ανάγκη τόνωσης των παραδοσιακών παραγωγικών τομέων, από τους οποίους χάνονται θέσεις εργασίας και εισοδήματα, που αφορούσαν κατά κύριο λόγο τα χαμηλής οικονομικής στάθμης κοινωνικά στρώματα.

Ακολουθήστε τον Γιάννη

facebook.comflickr.comwww.google.compicasaweb.google.comgoogle.com/calendar

 

 

twitter.comvimeo.comyoutube.comwww.e-politikos.gr feedburner.com

Το πρόγραμμά μας
Το πρόγραμμά μας

Ραδιοφωνικό Σποτ

Eγγραφή στα νέα μέσω email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner