ΤΣΙΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΤΣΙΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Γεννήθηκα το 1976 στην Πτολεμαΐδα όπου και κατοικώ. Ασκώ το επάγγελμα του Δικηγόρου από το Φεβρουάριο του 2003 στο Πρωτοδικείο Κοζάνης και το Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας. Το γραφείο μου είναι στην Πτολεμαΐδα στην οδό Πτολεμαίων, αριθμ. 12.
Οι γονείς μου Ιωάννης και Ελένη είναι συνταξιούχοι της Εθνικής Τράπεζας. Είμαι παντρεμένος με την Γιάγκου Ελευθερία , καθηγήτρια πληροφορικής. Έχω δύο αδερφές, την Χρυσάνθη και την Κωνσταντίνα.
Στοιχειώδη και μέση εκπαίδευση τελείωσα στην Πτολεμαΐδα το 1994.Την ίδια χρονιά γράφτηκα στο πανεπιστήμιο του Παρισιού (Paris 1-Pantheon-Sorbonne) απ’ όπου και αποφοίτησα το 1999, με εξειδίκευση στο Εμπορικό Δίκαιο. Το 2000 πήρα το μεταπτυχιακό μου δίπλωμα (D.E.A.:DIPLOME D΄ETUDES APPROFONDIES) στο Οικονομικό και Κοινοτικό Δίκαιο.
Το διάστημα 2001-2002 έκανα την άσκησή μου στο Δικηγορικό Σύλλογο Κοζάνης στο γραφείο του κ. Κούση Ιωάννη. Παράλληλα έκανα μεταπτυχιακό στο Εμπορικό Δίκαιο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Ομιλώ Γαλλικά και Αγγλικά και έχω άδειες διδασκαλίας των γλωσσών αυτών. Από την ίδρυση της Σχολής Δημοτικής Αστυνομίας Πτολεμαΐδας, το 2006 έως και το 2010 ανελλιπώς, δίδαξα σε δημοτικούς αστυνομικούς Αστικό, Ποινικό και Διοικητικό Δίκαιο. Είμαι μέλος του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.
Ασχολούμαι με τα κοινά συμμετέχοντας σε Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής μας, σε ορισμένους από τους οποίους συμμετέχω στα Διοικητικά τους Συμβούλια. Είμαι μέλος της κινηματογραφικής λέσχης Πτολεμαΐδας.
Με την τοπική αυτοδιοίκηση ασχολούμαι από τη θέση του υποψηφίου για πρώτη φορά.

Ακολουθήστε τον Γιάννη

facebook.comflickr.comwww.google.compicasaweb.google.comgoogle.com/calendar

 

 

twitter.comvimeo.comyoutube.comwww.e-politikos.gr feedburner.com

Το πρόγραμμά μας
Το πρόγραμμά μας

Ραδιοφωνικό Σποτ

Eγγραφή στα νέα μέσω email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner