ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ( ΒΟΥΛΑ)

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ( ΒΟΥΛΑ)

Γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1978 όπου και κατοικεί. Κόρη του Βαγγέλη Χριστόπουλου από τη Νεάπολη Βοΐου Κοζάνης, συνταξιούχου Κτηνιάτρου (τέως Διευθυντή Κτηνιατρικής Ν. Κοζάνης) και της Γεωργίας Καστρινάκη από την Κίσσαμο Χανίων Κρήτης. Έχει μία αδελφή, την Άρτεμη Χριστοπούλου (Δικηγόρο στα Χανιά Κρήτης).

Είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με θέμα: «Προστασία Περιβάλλοντος και Βιώσιμη Ανάπτυξη» και Υποψήφια Διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Εργάζεται στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης, όπου προσελήφθη το Σεπτέμβρη του 2005 με διαγωνισμό μέσω Α.Σ.Ε.Π.

Έχει στο ενεργητικό της επιστημονικές δημοσιεύσεις σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και συμμετοχή στο ερευνητικό πρόγραμμα SIMCODE: IGT του Εργαστηρίου Συγκοινωνιακής Τεχνικής του Α.Π.Θ.

Είναι εκλεγμένο μέλος:

της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος / Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας
του Περιφερειακού Συμβουλίου της ΠΑΣΚ Διπλωματούχων Μηχανικών Δυτικής Μακεδονίας
της Γραμματείας ΠΑΣΚ Διπλωματούχων Μηχανικών Νομού Κοζάνης.
Διετέλεσε εκλεγμένη πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. (Ένωσης Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών) Δυτικής Μακεδονίας κατά τα έτη 2008-10.

Ακολουθήστε τον Γιάννη

facebook.comflickr.comwww.google.compicasaweb.google.comgoogle.com/calendar

 

 

twitter.comvimeo.comyoutube.comwww.e-politikos.gr feedburner.com

Το πρόγραμμά μας
Το πρόγραμμά μας

Ραδιοφωνικό Σποτ

Eγγραφή στα νέα μέσω email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner